Thursday, June 17, 2010

BebeRapa HaRi Lagi!!

salam. haha
malam ni mcm tak boleh tido sgt. :( asal ek?
haha sebenarnye aku tgh count down bile nak balik U ni. entah la mcm tak sabar plak nak belajar!! aCEWahh!! giler la anissss:))

btol ni.. tak tipuu!
bEbEraPa HaRi lg je aku akn tinggalkan mcd, hemm sedeh gak! banyak kenangan aku kat mcd! bnyak sgt!! tapi tak boleh cite skng la. nnti aku akn sediakn satu crite khas untuk MCD je.. kiki aku akn tulis bile hari berakhir nye aku keje kat mcd! so tunggu tau!!

beBeraPA hari lagi Aku akn amek ujian Motor "L". okehhh!! aku tak abis bace buku die lg hmmm
:(

BeberApa ari lagi Aku akan beli benda yaNg aku nak! wah wah .. ape diee?? kiki

sume persoalan tu, boleh dijawab! mungkin melalui usaha aku sendiri.

tapi ade satu persoalan yang mungkin aku tak dapt jawab
" bErapa HAri laGi aku bOleh HiduP"
hanya TUHAN yg tahu.:)

ya Allah, aku mohon pada Mu . Agar Engkau berila aku kekuatan untuk aku lakukan semua PerintahMU. dan Meninggalkan semUa larangn Mu Ya Allah. aminn.

okeh. esok nak keje.
salam peace yo!

2 comments:

Muhammad Syukri said...

"berapaHari LAgi sY dpT bRkWn DgN awk?"

tutttutt said...

akak akak ni amalina :D