Sunday, June 13, 2010

LaGendA Budak SETAN :))

salam. uit:)
haha alhamdulillah. ari ni aku rase cam beruntung sgt! ade rezeki tgok cite "LAgenda Budak SETAN". aku tgok ngn Ziani kwn sekolah lame :).
cam klaka la, sbb da lame giler tak kuar same. tuk2 ade rezeki. tgok kat wangsa walkmall.

tgok cite ni pom tak dirancang, lepas abes je kenduri trus ziani ajak pi wangsa walk, aku on je la.
tp malang nye mastura tak dpt ikut same:(( tape tade rezeki.

haha LAgenDA buDAK SeTAN.sedih,klaka,sume ade.
fes time aku tgok cite cam ni:)) seriyess ckp lagu die mmg best! "bila cinta".

suke tgok farid kamil berlakon. watak die coool + baek. secara keseluruhan aku suke la cite ni. tersentuh juga hati ni. haha sekeras mane pun hati ni, die akan lembut juga.

watak que haidar pun menjadi. pemarah!! dasyat btol!

pengajaran yg dapat aku ambil, " kadang kite kene kalah, untuk menang sesuatu" haa. aku suke kate2 ni:)

aku harap, jalan hidup ku tak seperti itu. pedih sgt kalo kite yg hadapi.
acewahh! macm penah bercinta plakk!!:))

Ya Allah Engkau temukan jodh yang terbaek untuk diri ku ini. Aku pohon dgn sgt Ya Allah. :)


1 comment:

Muhammad Syukri said...

semua x nk jln hidup yg pedih dan pahit..

tp...

kdg2 yg pahit n pedih tu la yg mbuat kite matang dan pandai mbuat kptusan.

bila benda terlalu sempurna kita sendiri tidak pandai menilainya..

" kadang kite kene kalah, untuk menang sesuatu"

semoga doa awk d temukan jodoh yg trbaik trmakbul.amin..